Workshop tekenen

Tekenworkshops

Workshop tekenen boeken?

Wil jij met je team aan de slag met een thema dat speelt binnen jouw organisatie? Zou je dit thema graag op een visuele manier willen leren uitbeelden? Dan ben je bij onze tekenworkshops aan het juiste adres.

Een van onze tekenaars stemt de workshop samen met jou af, zodat de sessie perfect aansluit bij jouw thema. Hierdoor leren deelnemers niet alleen de basis van visueel denken, maar is de workshop ook inhoudelijk interessant!

Spring direct naar onze prijzen of onze werkwijze.

Hoe ziet een workshop tekenen eruit?

Klik op één van de foto’s voor een grotere weergave

Onze prijs

Workshop tekenen op maat

Afgestemd op jullie thema
75 per deelnemer
  • Leer de basis van visuele communicatie
  • Onder begeleiding van onze één van onze communicatie experts
  • Vol met spelelementen, samenwerken en individueel werk

Zin om met ons samen te werken?

Onze werkwijze

Boek een afspraak
1. Boek een afspraak

Via de knop 'Boek een afspraak' kies je de datum en tijd en kun je aangeven wanneer je graag een workshop tekenen zou willen boeken. Wij kijken dan snel of er iemand vanuit ons beschikbaar is.

2. Wij nemen contact op

Daarna nemen we even contact op om de details door te nemen en bespreken we of de workshop on- of offline is. Ook bespreken we of jullie nog specifieke wensen hebben.

3. Tijdens jouw event

Wij kunnen het materiaal meenemen, of jullie kunnen dat regelen. Wij zorgen dat mensen op een laagdrempelige manier kennismaken met hoe je tekenskills kunt inzetten tijdens werk. We beginnen met wat simpele opdrachten en eindigen meestal met een iets uitgebreidere opdracht.

4. Naderhand

Na de workshop is het mogelijk om een setje van stiften en een schrift aan iedereen mee te geven met bijvoorbeeld met het logo van jullie bedrijf erop. Zo kunnen ze na de sessie hun visuele skills ook nog gebruiken! Dit bespreken vooraf aan de workshop.

Onze workshopwonders

Betina Van Meter
Een vrolijkere workshopgever is moeilijk te vinden! Betina zorgt ervoor dat iedereen zich op z'n gemak voelt en er veel spelelementen in de workshop zitten.
Theo Danes
Theo is, naast dat hij tekenaar is, ook dichter. Daarom bevatten de workshops die hij geeft ook altijd elementen die zich op het snijvlak van beeld en taal bevinden.
Violet Swakman
Violet zorgt ervoor dat zelfs de mensen die vinden dat ze écht niet kunnen tekenen, toch meedoen! En ze zorgt ervoor dat elke workshop tot in de puntjes is geregeld.

Reviews

Noreen van der Linden
Noreen van der Linden
Strategisch consultant bij Gupta Strategists
Lees verder
"Theo en Charlotte voelden erg goed aan naar wat voor type training wij op zoek waren. Tijdens de training kwamen verschillende vormen van visueel denken aan bod en gingen de deelnemers vooral zelf aan slag. Dit resulteerde in een ontzettend leerzame en inspirerende training."​
Renée Geerse
Renée Geerse
Projectleider Strategie & Innovatie bij Meander Medisch Centrum
Lees verder
"Het was erg leuk om met Bord&Stift samen te mogen werken. Wat een creatieve leuke mensen. We hadden een betrekkelijk korte tijd maar het eindresultaat is tot in de puntjes af! We zijn heel blij met het resultaat."
Marlet Kuis
Marlet Kuis
External Partnership Manager bij Bristol-Myers Squibb
Lees verder
"Professioneel, flexibel en zeer prettig in de samenwerking! Bord&Stift staat open voor eerlijke feedback: dat verbetert de kwaliteit. Prettig contact: bij vragen/issues neemt Bord&Stift direct contact op. En ze houden zich aan de timelines en zijn heel flexibel. We zijn zeer tevreden! Veel dank!"
4.6/5

De Correspondent, NS, Philips en andere klanten geven ons gemiddeld een 9.1 op basis van 61 reviews.

Klanten geven onafhankelijk hun mening over Bord&Stift via Feedbackcompany en Google.

Boek een workshop tekenen

Veelgestelde vragen over workshops tekenen

We hadden het zelf eigenlijk niet bedacht, maar er was veel vraag naar vanuit bedrijven! Soms combineren we nu ook een tekenworkshop en het maken van een filmpje, waardoor de medewerkers van het bedrijf echt betrokken worden bij de tekeningen van het filmpje. Ook vinden we heel erg leuk om te doen en is het mooi om te zien hoe enthousiast mensen worden als ze merken dat ze stiekem eigenlijk best wel kunnen tekenen…

De tekenaar kan zelf het materiaal meenemen, of jullie kunnen dat regelen. Het kan leuk zijn als iedereen ná de workshop een setje van stiften en een schrift meekrijgt zodat ze na de sessie hun visuele skills ook nog zullen gebruiken. Ook kun je denken aan branded schriftjes met bijvoorbeeld het logo van jullie bedrijf erop. Ook dit bespreken vooraf aan de workshop.

De tekenworkshop kan ook online plaatsvinden! In dat geval zal de tekenaar van tevoren communiceren wat er nodig is voor iedereen om vanuit huis goed mee te kunnen doen.

Visuele communicatie wordt steeds belangrijker. In plaats van daar lang over te praten, werkt het het beste om dit te ervaren en ermee aan de slag te gaan. We zorgen dat mensen meer zelfvertrouwen ontwikkelen in hoe ze tekenen kunnen inzetten tijdens hun werk en hoe je visueel kunt leren denken. Doordat je dit tijdens de workshop daadwerkelijk zelf gaat doen, neemt iedereen wel iets mee wat hij/zij kan gebruiken.

Ook tijdens conferenties of op teamdagen is het vaak naast een nuttige, vooral ook een hele leuke activiteit. Mensen ontspannen, zijn creatief bezig en ontdekken dat ze best kunnen tekenen (want vaak denkt iedereen van zichzelf dat ze niet kunnen denken). Tijdens ontstaat er vaak een leuke sfeer, waardoor mensen er een positief gevoel aan overhouden.

Wij zorgen dat mensen op een laagdrempelige manier kennismaken met hoe je tekenskills kunt inzetten tijdens je werk. We zorgen er vooral voor dat je tijdens de workshop lekker aan de slag gaat en vooral ook veel tekent. We beginnen met wat simpele opdrachten en eindigen meestal met een iets uitgebreidere opdracht. Ook is er ruimte voor uitwisseling.

Load More

Staat jouw vraag hier niet tussen? Bekijk onze FAQ-pagina.