Raad van Advies

Bij Bord&Stift hebben we in de loop der jaren met heel veel toffe opdrachtgevers gewerkt. Een aantal van deze opdrachtgevers hebben we gevraagd om samen onze Raad van Advies te vormen, en dat wilden ze! Twee keer per jaar organiseren we een bijeenkomst om al hun ideeën en advies te verzamelen. Benieuwd wie onze RvA-leden zijn? Hieronder leer je ze kennen.

Henry van Eck
Montae
Henry kennen we al sinds de begintijd van Bord&Stift. We mochten toen voor Montae een eerste filmpje maken over bestuursondersteuning. Henry heeft altijd goed met ons meegedacht en waardevolle input gegeven.
Sue Wade
BoonEdam
Sue hebben we ontmoet toen ze werkte bij Booking.com. Ze kent ons zowel van onze filmpjes als van de tekenworkshops die we geven. Zelf denkt ze altijd heel creatief mee in wat er allemaal mogelijk is bij een filmpje.
Belia Viejou
Kadaster
Belia is iemand die veel voor elkaar krijgt en niet denkt in problemen, maar juist in mogelijkheden. Binnen Kadaster heeft ze allerlei verschillende rollen gehad. Hierdoor kan ze zaken goed van meerdere kanten belichten.
Sanne van der Hagen
Bureau Wisselstroom
We kennen Sanne via een filmpje voor Movisie. Ze was hierbij betrokken vanuit haar eigen bedrijf: Bureau Wisselstroom. Sanne heeft veel geholpen om ons proces te verbeteren door samen met ons te evalueren.
Hwie-Bing Kwee
Omnimark
Hwie-Bing was vanaf het begin enorm enthousiast om met ons mee te denken. Hij weet veel van innovatie en heeft een visionaire blik op de toekomst. Deze blik kan hij altijd overtuigend overbrengen.
Walter van den Eikhof
SVB
Walter heeft veel indruk op ons gemaakt door in de vijf minuten dat we van de lift naar de vergaderruimte liepen, al tien ideeën te hebben over wat we met Bord&Stift nog méér zouden kunnen doen. Meedenken zit in zijn natuur, dus dat doet hij ook graag bij de RvA.